19″ laitetelineet ja -kaapit

Laitekaappi

Herkkien laitteiden suojaustelineet eli tuttavallisesti räkit muodostavat luotettavan suojakuoren laitteen ympärille. Telineet voidaan lisäksi sijoittaa suojauskaappeihin, joissa kaapin ja telineen väliin tulevat vaijerivaimentimet takaavat laitteiden toimivuuden mittavankin shokin jälkeen.

19″ mekaniikka rakentuu Armekan laitetelineiden ympärille. Räkit on kehitetty vaativaan käyttöympäristöön.

Laitetelineiden perusrakenne on hitsattu, jolloin saavutetaan optimaalinen painon ja lujuuden suhde. 

Laiteteline eli räkki on helppo ripustaa vaijerivaimentimilla erityyppisiin käyttöympäristöihin. Se voidaan myös asentaa vaijerivaimentimilla kaapin sisään, jolloin siihen kohdistuu optimaalinen suojaus. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös laajempien kokonaisuuksien yhdistämisen.

Materiaaleiksi voidaan valita teräs tai alumiini. Pinnoitus tehdään asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Laitetelineet valmistetaan aina asiakaskohtaisesti, jolloin korkeus ja asennussyvyys ovat vapaasti valittavissa.

Lue lisää VET RACK -tuote-esitteestä (englanniksi).

suojateline
laiteteline

Pudotuskoe

Pudotuskokeen tavoitteena on todentaa, että testattu kohde kestää tietyn shokkitason. Testiin valitaan sopivat shokkieristimet ja lasketaan jäännösshokkitasot. Testissä räkki tiputetaan pituus-, leveys- ja syvyyssuunnassa.


Värähtelytarkastelu (FEA tai FEM)

Elementtimenetelmäsimulointi eli värähtelytarkastelu on värähtelytilanteessa tehtävä testi.  Testissä lasketaan eristyksen ominaistaajuudet ja läpi tuleva värähtely sekä simuloidaan värähtelytilanne loppuasiakkaan määrittelemällä tasolla.