Tietoa meistä

Armekalla on yli 30 vuoden vankka kokemus laitteiden suojaamisesta tärinän, iskujen ja sähköisten häiriöiden aiheuttamilta ongelmilta vaativissa käyttöolosuhteissa.

Visiomme

Haluamme tukea Suomen puolustusta ja olla sen yksi tukipilari.

Armeka on erityisosaamisessaan Suomen johtava toimittaja, jolla on hyvä maine ja pitkäkestoiset asiakassuhteet.

Arvomme

Armekan perusarvoja ovat asiakkaan arvostaminen, työntekijöiden hyvinvointi, eettisyys, ympäristön kunnioittaminen sekä rehellisyys.

“Asiakkaidemme tiukat laatuvaatimukset asettavat korkeat kriteerit laadulle, ja niihin vastaaminen on yrityksemme elinehto.”

Susanna Laakkonen, Sales and Export Manager

Armeka on mukana Merivoimien Laivue 2020 -projektissa

Laadunhallintajärjestelmät

Armeka on toiminut ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti jo pitkään. Vuosina 2020-2021 uudistimme laadunhallintajärjestelmämme uuden laatukäsikirjan myötä, lisäsimme uusia työkaluja laadun hallintaan ja seurantaan sekä koulutimme henkilöstöä. Laatutyö jatkuu päivittäisessä toiminnassamme, joka on nyt entistä järjestelmällisempää, ja olemme sitoutuneet kehittämään yrityksen toimintaa jatkuvasti asiakaskeskeisempään suuntaan.

 

Puolustusmateriaalin hankintoihin liittyvissä projekteissa seuraamme myös AQAP 2110 -vaatimuksia, joista meillä on kokemusta yli 12 vuoden ajalta. AQAP-projekteissa normaaleja laatukäytäntöjämme täydentävät mm. erityiset laatusuunnitelmat sekä laaja yhteistyö laadunvarmistusedustajan kanssa.